Magasin Mora Vinter

Magasin Mora är ett magasin med fokus på platsen Mora och det rika utbud som finns året runt. Här möter vi spännande företag och profiler, inspireras till handel, besöksmål och aktiviteter i ett lyxigt magasin. Här finns en sammanfattad information på vad som finns att göra, se och uppleva i Mora.

Regionstad Mora arbetar med att marknadsföra Mora, Moras handel och besöksanläggningar för att fler ska välja Mora för shopping och upplevelser och för att Mora ska växa. Magasin Mora är en viktig kanal som bygger Moras varumärke och som sätter platsen i fokus i ett innehållrikt sommar- och vinternummer.

Mitt uppdrag från Regionstad Mora är att producera artiklar, formgivning och fotografering för Magasin Mora.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *